Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@15:51:01 GMT

2900 نفر از ایثارگران شاغل خواستار تبدیل وضعیت شدند

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۳۱۵۸

2900 نفر از ایثارگران شاغل خواستار تبدیل وضعیت شدند

سعید کهنسال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساری، درباره تبدیل وضعیت ایثارگران در دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: مقصود از تبدیل وضعیت ایثارگران، این است که قرارداد کار آن‌ها از حالت قراردادی یا پیمانی به حالت رسمی تبدیل شود که دولت این امر را به موجب بخشنامه ۱۴۰۱ مربوط به نهادهای ذی‌ربط و ذی‌صلاح اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: قانون گذار، در بند (و) تبصره ۲۰ قانون بودجه ۱۴۰۱، حکم بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال گذشته را تمدید کرده و در بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، در ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به تبدیل وضعیت ایثارگران تاکید کرده است.

به گفته کهنسال دستگاه‌های اجرایی مکلفند دست‌کم ۲۵ درصد  از نیازهای استخدامی و نیروهای مورد نیاز خود را براساس ضوابط و مجوزهای مربوط از خانواده‌های شهدا، جانبازان، اسراء و ایثارگران تامین کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اعلام اینکه ۲ هزار و ۹۰۰ نفر از افراد شاغل در دستگاه‌های اجرایی استان از این اداره کل نامه تبدیل وضعیت دریافت کردند، گفت: تاکنون تبدیل وضعیت ۲ هزار و ۸۹ نفر از متقاضیان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون برخی از دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهادهای دولتی نسبت به تبدیل وضعیت ایثارگران اقدام نکرده و همکاری با ما نداشتند، افزود: شهرداری‌های شهرهای ساری و امیرکلا، برق استان، بانک ملی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، نیروگاه شهید سلیمی، منطقه ۹ شرکت گاز، صنایع چوب و کاغذ مازندران، آب و فاضلاب، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی بابل، سازمان جنگل‌ها و چندین بانک دیگر در تبدیل وضعیت سهم ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی با ما همکاری مناسب نداشتند.

کهنسال با بیان اینکه طبق قانون متقاضیان تبدیل وضعیت (ایثارگران) در دستگاه‌های اجرایی باید فرایند گزینش استخدامی را بگذرانند، خاطرنشان کرد: در این خصوص بنیاد شهید در حد وظایف قانونی رایزنی لازم را انجام می‌دهد.

وی مطالبات بنیاد شهید از دستگاه‌های اجرایی را قوانین معطل مانده مانند تامین زمین برای اقشار ویژه، مسکن و ساماندهی گلزار شهدا از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای (مدیریت برنامه ریزی) برشمرد و یادآور شد: لازم است دستگاه‌های اجرایی در ساخت خانه ایثار برای همسران و والدین شهدا همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به مصوبه سفر ریاست جمهوری و تخصیص اعتبار ۲۵ میلیارد تومانی برای ساخت توانبخشی در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۷ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت؛ مبلغ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هم بنیاد شهید تامین کرد. امیدواریم از محل تملک دارایی‌های استان اعتبار مورد نیاز اختصاص یابد.

وی ساخت مراکز فرهنگی در مجاورت گلزار شهدا را از دیگر مطالبات اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان دانست و یادآور شد: اعتبار این بخش هم باید از محل تملک دارایی‌های استان تامین شود.

کهنسال خاطرنشان کرد: بانک دی با پرداخت وام کارگشایی ضروری و ۱۸ درصدی با بنیاد شهید و امور ایثارگران همکاری دارد.

انتهای پیام/۸۶۰۰۶/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تبدیل وضعیت ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران تبدیل وضعیت ایثارگران دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

مصوبات جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور از سوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ و تکالیف جدیدی برای دستگاه‌های اجرایی کشور تعیین شد.

به گزارش ایسنا، مصوبات هشتادوسومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور در نامه‌ای از سوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد. 

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور را می‌توان اینجا مشاهده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟